POEVERIJEN & WORKSHOPS

Proeverijen van Belvédère kunnen worden gecombineerd met een bedrijfsfeest. Van een interactief programma tijdens uw bedrijfsfeest, is gebleken dat dit een grote toegevoegde waarde geeft aan het evenement. Daarnaast geven uw deelnemers/werknemers een hogere waardering aan de totaalbeleving.

Maak een afspraak

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren! 

Klik hier voor het contactformulier.

CAVA & OESTERPROEVERIJ

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

U kent ze wel, de Platte Zeeuwse , de Creuze, Fines de claire….. Vergezeld door verschillende mousserende wijnen. Bubbels, die naar je hoofd stijgen? Met oesters, die de lust verhogen? Of zijn het de mineralige karakters van beiden, die zo onverwacht mooi samengaan? Een spannende proeverij, die de zinnen meer dan verzet.

KAASPROEVERIJ

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

Kazen uit heel Europa. Roodschimmel, blauw ader, geitenkaas, harde kazen. Een puzzel voor de zintuigen, die zelden klaar is en altijd boeit. Afgewisseld met port of sherry gaan slaan de kazen wegen van smaak in, die prikkelen, verrassen en verwennen. En dat u er geen kaas van gegeten heeft zal, na afloop, niemand ooit nog zeggen.