BELVÉDÈRE, ALLES IN HUIS VOOR EEN GESLAAGD FEEST OP EEN BIJZONDERE EN INSPIRERENDE LOCATIE

VERGADEREN, TEAMBUILDING EN FEESTEN. BELVÉDÈRE BIEDT UNIEKE BUSINESS EVENTS EN ORIGINELE BEDRIJFSFEESTEN. DEZE WORDEN NATUURLIJK TOT IN DE PUNTJES VERZORGD.

Voor professionals van nu is vergaderen in een inspirerende omgeving zeer gewenst. Men wil sfeer, design, vers en gezond eten en een maximum aan flexibiliteit. Dat en niets minder bieden wij u. Of u een effectieve vergadering, een inspirerende presentatie of een warme teambuilding wilt organiseren, in het Belvédère integreren wij uw wensen in onze omgeving. We denken met u mee en organiseren het met het hart. Hierbij zijn begrippen als gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit kernwaarden voor ons om tot een geslaagd evenement te komen. Een spannende vergadering vloekt niet langer met levenloze muren.

Uw bedrijfsfeest: bij ons in goede handen!

Belvédère is een unieke locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest. Wij bieden mogelijkheden voor kleine en middelgrote gezelschappen tot 150 personen. De organisatie van uw evenement is bij ons in goede handen. Uw bedrijfsfeest kan perfect worden gecombineerd met een proeverij of interactieve stadswandeling.

Een all-in bedrijfsfeest organiseert u bij ons vanaf € 38,50 p.p.
Een feestavond met een culinair tintje

Bij Belvédère staat culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Feest en culinair is een onlosmakelijk combinatie. Wanneer u kiest voor het feestelijke arrangement ‘waar gerechten en wijn elkaar ontmoeten’ trakteert u uw gasten op een heerlijke feestavond met een ongekend culinair niveau. Het culinair- feestelijke arrangement heeft 3 varianten met ieder een bijzondere invulling.

Een all-in feest met culinair tintje organiseert u bij ons vanaf € 50,00 p.p.
Belvédère: een bijzondere vergaderlocatie

Voor een effectieve vergadering, het houden van een inspirerende presentatie of voor het organiseren van een effectieve teambuilding – Belvédère biedt hiervoor alle juiste ingrediënten. Naast een perfecte verzorging van uw vergadering, in een zeer onderscheidende ambiance, zijn bij Belvédère begrippen als gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit, kernwaarden die uw evenement doen slagen.

Een vergaderarrangement reserveert u vanaf € 29,50 p.p.
Fort Lent proeverijen & workshops
Proeverijen en Workshops

Proeverijen van Belvédère kunnen worden gecombineerd met een bedrijfsfeest. Van een interactief programma tijdens uw bedrijfsfeest, is gebleken dat dit een grote toegevoegde waarde geeft aan het evenement. Daarnaast geven uw deelnemers/werknemers een hogere waardering aan de totaalbeleving.

Een Proeverij of Workshop combineert u met een van onze feestarrangementen.
De Belvédère biedt meer
  • Luxe en inspirerende vergaderlocatie
  • Goed bereikbaar
  • Betaald en overdekt parkeren op Kelfkensbos
  • In het centrum van Nijmegen
  • Mogelijkheid tot teambuilding activiteiten
  • Feestavond tot 150 personen