Belvédère Privé & Familiefeestjes
Fort Lent is de locatie voor een gezellig familiefeest, familie bijeenkomst, familiediner of familie-reünie
familiefeest, familiereünie, familiediner, familie bijeenkomst, feestlocatie, geschikt tot 300 personen, themafeest, informeel
16634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16634,bridge-core-2.7.6,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

DE BELVÉDÈRE DE INTIEME LOCATIE VOOR EEN AFTER NOON TEA, RECEPTIE, DINER OF FEEST MET VRIENDEN EN FAMILIE

De Belvédère staat alom bekend als sfeervolle locatie met ruime mogelijkheden in het op-en-top verzorgen van privé- en familiefeestjes. Dat doen wij voor kleine gezelschappen van 10 personen, maar natuurlijk ook voor grotere gezelschappen tot 150 personen. Alles wordt door onze medewerkers tot in de puntjes verzorgd; van binnenkomst tot vertrek. Wij hebben geen standaard aanpak, maar ons succes komt voort door de bijzondere feestlocatie in combinatie met onze gastvrije instelling en het bijzondere aanbod.

After noon tea, met een verrassende culinaire invulling

Wanneer de lunchtijd voorbij is en het diner nog zover weg is, bieden wij het After noon Tea arrangement. Dit is ook een geweldig arrangement wanneer u uw receptiegasten eens extra culinair wilt verwennen!

After noon Tea arrangement: € 32,50 per persoon.
Inclusief consumpties en wijnbar, met uitzondering van buitenlands gedistilleerd en likeuren.
Een feestelijke receptie

Het receptiearrangement is zeer geschikt voor een familiebijeenkomst of als zakelijk event. Het receptiearrangement bestaat uit een basisverzorging, maar kan met diverse zaken uitgebreid worden.

De duur en aanvangstijd voor het receptiearrangement kunt u zelf bepalen. De duur van het basis receptiearrangement is 2 uur.

Een all-in receptie organiseert u vanaf € 19,50 per persoon.
fort-lent-diner-03
Een perfect verzorgd diner

Een perfect verzorgd diner met familie en goede vrienden. Onze keukenbrigade maakt het menu verrassend met heerlijke verse seizoensingrediënten.

Menu’s serveren wij vanaf 3-gangen, waarbij een keuzegerecht mogelijk is. Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn.

Een 3-gangen diner reserveert u vanaf € 35,00 per persoon.
BBQ

De Belvédère verzorgd nu een volledig verzorgde barbecue op het sfeervolle terras.

De BBQ reserveert u vanaf € 35,00 per persoon.
De Belvédère biedt meer
  • Luxe en inspirerende vergaderlocatie
  • Goed bereikbaar
  • Betaald en overdekt parkeren op Kelfkensbos
  • In het centrum van Nijmegen
  • Mogelijkheid tot teambuilding activiteiten
  • Feestavond tot 150 personen